Naprapaatin työstä

Naprapaatti tutkii, diagnosoi, hoitaa ja kuntouttaa kiputiloja sekä alennettua toiminnallisuutta liikunta- ja tukielimissä.

KUKA ON NAPRAPAATTI?
  • Henkilö jolla on kattava lääketieteellinen koulutus ja tuntemus liikuntaelimien toiminnallisuudesta.
  • Henkilö joka on kouluttautunut naprapaatiksi Suomessa tai Ruotsissa, 4 vuoden kokopäiväopiskelua.
  • Henkilö jolla on hyvä peruslääketieteen ja ortopedisten aineiden tuntemus. Manuaalinen ortopedinen lääketiede on naprapatian erikoisalue.
  • Henkilö joka näkee kehosi kokonaisuutena.
  • Lue lisää Mikaelan erikoistumisista »
MITÄ NAPRAPAATIN LUONA TAPAHTUU?

Jos tunnet kipua esim. selässä, olkapäässä, niskassa tai jos sinulla on tenniskyynärpää tai iskias niin voit hakeutua naprapaatin hoitoon. Ensimmäisellä hoitokerralla naprapaatti kartoittaa sairaskertomuksesi. Tämän jälkeen naprapaatti tekee erilaisia liikunnallisia ja neurologisia testejä. Vasta tämän jälkeen aloitetaan itse hoito. Naprapaatti pyrkii palauttamaan nivelten ja lihasten normaalin toiminnallisuuden. Naprapaatti keskitty myös lihasten aktivointiin oikeassa järjestyksessä niin etteivät toiset lihakset tee liikaa töitä ja toiset taas liian vähän.

MIKSI VALITSISIN NAPRAPAATIN?

Naprapatia perustuu kiropraktiikkaan. Mutta nikamakäsittelyn lisäksi naprapaatti työstää paljon myös ympäröivää pehmytkudosta. Naprapatian voima piilee juuri tässä yhdistelmäajattelussa.

Naprapaatti tutkii kehoasi kokonaisuutena. Sekä ongelmasi syyt että oireet hoidetaan. Tämän lisäksi sinulle räätälöidään kotona tehtäviä harjoituksia, jotka auttavat ylläpitämään oikean liikekuvion tai lihasten oikean aktivointijärjestyksen.

fb_fysiodn

mhackman_300pix